РЕШЕНИЯ

 

Новател предлага решения, базирани на Вашите специфични нужди, независимо дали работите и се развивате в сферата на хотелиерство, здравеопазване, образование и др. Целта ни е да осигурим максимална гъвкавост и оптимизация на разходите, съчетани с оптимална производителност.

Хотелиерска индустрия

Новател предлага решения за хотелиерската индустрия, партнирайки си с водещия технологичен доставчик в хотелиерската индустрия – CALIROM.

Senso GUEST представлява пълно изживяване, създадено за хотелската стая.

Надграждане на ключовите функционалности: контрол за достъп до стаите, разнообразни електрически функции, ефективни настройки на отоплението – Calirom, чрез Senso, разработва комплексен списък на решения, предначначени да удовлетворят най-взискателния вкус на хотелския мениджър, и да донесат още повече комфорт на техните гости.

С разширяването на комплекта продукти на Senso с най-новите приложения и добавени услуги, Calirom вече предлага една от най-изисканите и иновативни системи в хотелиерската индустрия.

Senso COMFORT

ОНЛАЙН контрол за достъп до хотела, без излишни функции, минимална инвестиция и ключови функции.

Senso SMART TOUCH

Най-доброто премиум решение, удовлетворяващо най-изисканите вкусове за дизайн и технология за едно незабравимо хотелско изживяване!

Senso REPORTS

Индивидуализирани доклади. Доклади за активността на персонала. Оптимизация на операциите – доклади за функциониране на оборудването и статус на стаите.

Senso SMART

Extensive ONLINE control, increased, smart energy efficiency + additional functionalities.

Senso LIGHT

Удобство и допълнителен комфорт за гостите, разширен контрол на бюро “Рецепция”. Пълен контрол на цялото осветление на една ръка разстояние.

Senso TOUCH

Локална иновация в хотелиерската индустрия. Приложение, създаващо уникално изживяване. 100% персонализиране, полезно и интуитивно.

Senso SMART PLUS

Допълнителни екстри, които носят повече контрол и ефикасност, подобряване на комфорта, удовлетворението и цялостното изживяване.

Senso RECOVERY CLOUD

Приложение, осигуряващо облачно складиране на данните в системата на Calirom – за възстановяване на данни и безопасно рестартиране на системите без да безпокоите гостите си.
На различни нива – от Senso Comfort до Senso Smart Touch, всички Calirom решения предлагат:  

  • онлайн контрол, докладване в реално време, пълна интеграция с PMS решения;
  • иновация, използвана за оперативна ефективност, чрез активизиране на автоматизирано отопление и настройки на електричеството;
  • допълнителни екстри и свързаност с приложения, които преобразяват изживяването на Вашите гости;
  • оборудване от най-висока класа, налично и в луксозна разработка на външните детайли, с командване през тъчскрийн – интуитивни и лесни за ползване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This