УПРАВЛЯЕМИ ОФИС-КОМУНИКАЦИИ

 

Не е тайна, че ефективните комуникации означават повече бизнес и по-малко разходи. 

Ключова стъпка за достигане на максимална продуктивност в гласовите комуникации е използването на обединено решение, свързващо всеки служител на компанията. По този начин няма пропуснатипоръчки и клиентите винаги получават най-доброто обслужване, като бъдат пренасочени към най-подходящия за тяхната ситуация служител.

Услугата Управляеми офис – комуникации  е част от интегрираната услуга “ICT-in-a-Box” на Новател. Интегрираната услуга предлага безупречно многокомпонентно клиентско изживяване, което покрива най-важните части от IT инфраструктурата.

Какво представлява?

Кои сме ние и защо да доверите управлението на IT инфраструктурата си на нас.

Решението Управляеми офис – комуникации на Новател е основано на най-новата IP технология  и използва хардуер и софтуер от най-добрите доставчици на пазара, за да осигури максимална гъвкавост и продуктивност. Предлага гласова услуга по целия свят, независимо от устройството, включително всички необходими възможности за персонализиране  на обаждането.

Услугата Управляеми офис-комуникации се предлага по два начина: можете да закупите потребителското оборудване и IP PBX телефонната централа, или да я наемете (централата ще бъде разположена в централата на Новател).

Оперативни вместо капиталови разходи – компании, които искат да намалят капиталовите си разходи, могат да получат напълно функциониращо гласово решение срещу месечна такса за наем на оборудването и гласовите услуги + поддръжка.

За кого е предназначена?

Кои сме ние и защо можете да ни се доверите да управляваме Вашата IT инфраструктура?

Решението Управляеми офис-комуникации е подходящо за всички компании с поне 5-има служители и е особено печелившо за бизнес с мобилни служители и/или отдалечени клонове.

Гъвкавост и намаляване на разходите

Кои сме ние и защо можете да ни доверите управлението на Вашата IT инфраструктура?

“Основано на IP технология” значи гъвкавост и оптимизирани разходи за разговори, които остават едни и същи, независимо от къде се провеждат. Понеже всички офи-комуникации се прекарват през дата канали, а не физически PBX линии, всеки номер може лесно да бъде пренасочен – дори и в друга държава.

Управляемите офис-комуникации от Новател предлага много повече от класическа гласова услуга: 

 • Бързо управление на телефонните разговори – бързо добавяне/премахване на номера; 
 • Гласова услуга, независимо от устройството – всички служители могат да провеждат разговори от техните настолни IP телефони, смартфони или лаптопи по един и същ начин; 
 • Гарантирано качество на гласовата услуга; 
 • Фиксирано ценообразуване, независимо от локацията; 
 • Възможност за рутиране на обажданията и гласова поща (за равномерно разпределение на входящите обаждания на даден екип, или когато член на екипа е в отпуск/болничен).
 • CLIP функция за автоматично прехвърляне на разговор към мениджър-клиенти.
 • Обединена “кутия за съобщения” за всеки служител (глас, SMS, E-mail, fax) – намалява риска да пропуснете клиентско повикване;
 • Лесна опция за определяне на групи (екипи) и провеждане на конферентни разговори с тях;
 • Една фиксирана месечна такса за целия пакет (оборудване + обслужване) = лесно планиране на разходите;
 • 24/7 наблюдение на достъпността на линиите и производителността;
 • Бърза и лесно инсталиране, без излишни кабели (ако има LAN инфраструктура).

Поддръжка, на която можете да разчитате.

Кои сме ние и защо можете да ни се доверите да управляваме Вашата IT инфраструктура.

Новател се гордее с високо квалифицирания си екип и способността си да предложи широка експертиза и набор от услуги, които надхвърлят възможностите на другите телекоми и IT компании. Експертизата на Новател  се основава не на един човек, а на цял екип от профилирани специалисти, което гарнтира максимална ефективност и съкращава времето, и бюджетните разходи за допълнителна поддръжка на инфраструктурата.

Част от нашето “ICT-In-A-Box” решение. 

Кои сме ние и защо можете да ни се доверите да управляваме Вашата IT инфраструктура.

Услугата на Новател “Управляеми офис-комуникации е поредният копмпонент от цялостното решение “ICT-in-a-box”. То е абсолютно съвместимо с другите услуги на Новател – “Гъвкав бизнес сървър”, “Бизнес интернет” и “Управляема мрежова сигурност”. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This