УПРАВЛЯЕМА МРЕЖОВА СИГУРНОСТ

 

Растящият брой на разнообразни интернет заплахи обикновено не може да бъде разпознат от мениджмънта на компанията, докато не се появи рискова ситуация.

Загубата на данни или спиране на нормалния работен процес, заради нужда от възстановяване не е допустимо за никой бизнес, който иска да предложи добро клиентско обслужване.

В същото време постигането на оптимална ефективност е ключово за търсене на работен фокус и всеотдайност от всеки един служител, ограничавайки достъпа към несвързани с работата интернет ресурси. 

Главният „Пазител“, който се грижи за изолирането на Вашата мрежа от зловредни влияния, е „Защитната стена“ или т.н. „Firewall“. Тази комбинация от хардуер и софтуер е жизненоважна за осигуряването на сигурността при интернет комуникациите. Изисква компетентно управление и постоянно наблюдение.

Управляваната защитна стена на Новател е решение от най-ново поколение, което се конфигурира и обслужва от сертифицирани експерти с дългогодишен опит. Стената не само осигурява защита на мрежата Ви от хакерски атаки, но и осигурява ценна аналитична информация, която дава насоки за подобряването на функционалността ѝ.

Какво представлява?

Управляемата мрежова сигурност на Новател предлага цялостно решение, което включва необходимия хардуер, настройките и 24/7 наблюдение на функционалността на стената.

Когато защитната стена бъде вградена в мрежата, анализаторите в нашия офис управляват всички нейни функции и се грижат за поддръжката й. Ако възникнат проблеми със сигурността, те биват незабавно овладяни. Управляемата мрежова сигурност на Новател предлага бърза реакция при всяка необходима промяна в политиката за сигурност, мрежовите атаки или пренастройване на мрежата. Производителността на защитната стена, както и поддръжката й, могат лесно да бъдат следени, чрез редовно осигуряваните за тази цел доклади.

За кого е предназначена?

Управляемата мрежова сигурност е предназначена основно за малки и средни компании. Особено ефективна е при започване на бизнеси и фирми, без необходимото познание на IT материята или липсата на IT персонал. 

Сред клиентите, които биха се възползвали напълно от нашата услуга са:

  • Компании в сферата на логистиката;
  • Онлайн магазини;
  • Софтуерни компании;
  • Бизнеси в сферата на услугите (BPO, счетоводни и правни кантори, управления на комунални услуги и др.)

Предимства, от които трябва да се възползвате

Предлагайки най-високото ниво на професионализъм и гъвкавост при ползване и плащане, услугата Управляема мрежова сигурност на Новател може да осигури следните предимства на Вашия бизнес:

  • Гарантирана защита от хакерски атаки и зловредни вируси;
  • Непрекъснато наблюдение на производителността на защитната стена – трудна за прилагане функция, ако решите да я внедрите със собствени средства и усилия. Това означава – никакъв риск, дори когато няма наличен IT администратор (поради отпуск, болест и т.н.)
  • Не е необходимо да инвестирате в собствен хардуер, лицензи и обучаване на експерти; 
  • Автоматични актуализации с най-новите версии и функционалности;
  • Без претоварване на IT екипа Ви – може да го ангажирате с други важни задачи;
  • Само една фиксирана месечна такса. 

Част от цялостното “ICT-In-A-Box” решение

Управляемата мрежова сигурност на Новател е важен компонент от цялостното “ICT-in-a-box” решение. Услугата е абсолютно съвместима с Гъвкавите бизнес услуги, Бизнест интернета и Управляемата офис мрежа на Новател. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This