ГЪВКАВ БИЗНЕС СЪРВЪР

 

Гъвкавият бизнес сървър е облачна услуга, която предоставя всички ползи на физическия сървър – мощност, свързаност, гъвкавост, лесен достъп – но на по-ниска цена, с надеждност от най-висок клас, интуитивен и лесен за използване интерфейс.

 

Всеки мениджър на компания с петима или повече служители е наясно с нуждата да поддържа собствен сървър, сигурен пренос на данни, e-mail, CRM и ERP приложения. Това обикновено изисква специална климатизирана стая с непрекъснат източник на електроенергия и редовна поддръжка.

Новател предлага „Гъвкав Бизнес Сървър“ – услуга, която Ви спестява ангажимента да инсталирате и поддържате така важната за бизнеса „IT среда“.

Новател предлага „Гъвкав Бизнес Сървър“ – услуга, която Ви спестява ангажимента да инсталирате и поддържате така важната за бизнеса „IT среда“.

Какво представлява?

Гъвкавият бизнес сървър е облачна услуга, която предоставя всички ползи на физическия сървър – мощност, свързаност, гъвкавост, лесен достъп – но на по- ниска цена, с надеждност от най-висок клас, интуитивен и лесен за използване интерфейс. Имате достъп до безгранични виртуални ресурси, но плащате само за това, което използвате.

Гъвкавият бизнес сървър работи в среда, подобна на центровете за данни и може да бъде достъпена от клиента по Интернет или чрез виртуална частна връзка (VPN). Гъвкавият бизнес сървър може да бъде част от хибридно решение, което да съхрани виртуално данните на Вашия бизнес, съвместно с локални физически или виртуални сървъри, разположени в средата на клиента.

За кого е предназначен?

Гъвкавият бизнес сървър е най-подходящ за малки и средни компании с до 300 служители на пълен работен ден. Той е най-ефикасното решение за стартиращи компании без опит в управлението на IT служители. Гъвкавият бизнес сървър на Новател е облачна услуга, подходяща за:

  • Достъп до данните от различни локации – когато работите с мобилни служители и хибридна компютърна среда с различни видове устройства, работещи с различни операционни системи.
  • Работа като основен център за данни, когато голямо количество данни се нуждае от трансфер между различни офиси в различни локации.
  • Предоставяне на база за създаване на цялостна инфраструктура с управляеми услуги, включващи хардуер, операционна система, мрежово наблюдение и поддръжка – непрекъсната защита от зловреден софтуер и атаки, както и максимално време на работа на системите и комуникациите.

Задоволяване на основни IT нужди

Предоставяйки топ цени/качество/гъвкавост, гъвкавият бизнес сървър на Новател е част от завършено “ICT-in-a-box” решение, разработено да изпълнява следните IT задачи:

Съхранение

Предоставя „хранилище“ за управляеми или архивирани данни/информация.

Взаимодействие, споделяне на данни и анализ

Позволява използването на приложения на сървърна база (ERP, BI, CRM) за съвместно използване.

Сигурност

Гарантира сигурността на съхраняваните данни.

Уникални по рода си предимства

 

Гъвкавият бизнес сървър на Новател е решение тип “server-as-a-service”. Този подход осигурява значителна гъвкавост относно системните настройки, управление на ресурсите (брой на сървърните ядра, памет, място за съхранение и т.н.) и управление на самата услуга.

Основните предимства за клиентите са:

Минимални капиталови разходи.
Оперативните разходи намаляват, тъй като не е нужно да се плаща наем на помещение и такси за поддръжка, а само фиксирана месечна такса.
Лесно е да получите колкото ресурси са ви необходими, без да инвестирате в нов хардуер.
Виртуалният сървър работи на системи, намиращи се в център за данни с физическа охрана в оптимална работна среда и напълно заменяеми модули.
Връзката с Гъвкавия бизнес сървър е винаги бърза, без значение от къде го ползвате.
Сигурността на Вашите данни е гарантирана от последните технологии и експерти по поддръжката с доказан опит.
Новател осигурява 24/7 мониторинг на състоянието на сървъра и своевременно решава всякакви възникнали проблеми.
f
Дори в случай на голяма хардуерна повреда, сървърът не спира работа, благодарение на това, че изпълнението на належащите процеси мигрира на други системи.
Използвайки такова модерно решение, Вие се възполвате от оптимизирани разходи, като практически елиминирате възможността от забавяне на работния процес и имате възможност да използвате колкото ресурси са Ви необходими, без да инвестирате предварително. Това дава на Вашия бизнес стратегическа преднина, в сравнение с конкурентите Ви, а това води до повече възможности да подобрите ефикасността и да увеличите приходите и растежа на компанията си.

Най-доброто обслужване в бранша

Гъвкавият бизнес сървър на Новател е част от цялостно „ICT-in-a-Box“ решение – интегрирана услуга от един доставчик, в която можете да откриете всички компоненти и да изградите цялостна IT инфраструктура за оптимално кратък времеви период.

Като част от Deutsche Telekom group, Новател интегрира немското качество в изграждането на облачни системи за бизнеса. Работим с продуктите на най-големите производители (Cisco, EMC, VMware, Microsoft и др.)

  • Единен център за обслужване – Новател отговаря за целия процес и за свършената работа, поемайки цялата вътрешна комуникация и комуникацията с подизпълнителите, гарантирайки изцяло за извършената услуга. Обслужване от А до Я, включващо Гъвкав бизнес сървър и телеком услуги.
  • Гъвкавост и персонализация – клиентът сам може да управлява услугата, която му се предоставя: да добавя и прехвърля информация между Гъвкавите бизнес сървъри, както и да премахва пространство, ако не му е необходимо (без никакви ограничения).
  • Опитен екип от професионалисти – Новател се гордее с висококвалифицирания си екип и възможността да предложи широка гама от услуги, надвишавайки възможностите на други малки и средни ситемни интегратори и IT компании. Новател разполага с напълно оборудван екип от експерти във всички нужни сфери – IT сигурност, мрежи, телефония – всеки аспект от IT инфраструктурата.
  • Пълна свобода – без дългосрочни договори и наказателни клаузи за ранно прекратяване. Това гарантира пълна клиентска удовлетвореност и постоянно качествено обслужване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This