БИЗНЕС ИНТЕРНЕТ

 

Интернет се превърна в ключов фактор за успеха в бизнеса. Благодарение на нашите „Бизнес интернет“ платформи, Вашият бизнес се свързва със Световната интернет мрежа по лесен и сигурен начин.

 

 

Ускорете бизнеса си.

Интернет се превърна в ключов фактор за успеха в бизнеса. Благодарение на нашите „Бизнес интернет“ платформи, Вашият бизнес се свързва със Световната интернет мрежа по лесен и сигурен начин.

Предимства на „Бизнес интернет“:

 • Смесен достъп до интернет (български/международен).
 • Неограничен достъп на максимална скорост.
 • Симетрична скорост – качване/сваляне.
 • Гарантирана скорост – без споделяне на ресурсите.
 • Висока степен на продуктивност и достъпност до мрежата.
 • 24/7 поддръжка.

Технически характеристики:

 • Покритие в над 60 града в България.
 • Директна връзка до големите Тиър 1/2 доставчици – Deutsche Telekom, Magyar Telecom, Cogent, TNET, Google, NTT Dokomo.
 • 10Gbps пиъринг в най-голямата точка за обмен на интернет трафик – DE-CIX.
 • Голямо разнообразие от скорости – до 10Gbps.
 • Широко разнообразие от схеми за достъп с гъвкави опции за конфигуриране.

За повече информация – свържете се с нас.

Бизнес интернетът на Новател предлага на корпоративните си клиенти директен достъп до Интернет, чрез нашите национални и международни IP/MPLS мрежи. Разнообразие от скорости на портовете – до 10Gbps, които могат да бъдат предоставени до клиентските офиси, чрез различни технологии за достъп. Нашият Бизнес интернет се свързва към Световната мрежа, чрез високотехнологични интернет доставчици като Deutsche Telekom, Magyar Telecom, Cogent, TNET, Google, NTT Dokomo, както и  10 Gbps DE-CIX пиъринг.

Нашият Бизнес интернет предалага и:

Услугата за бизнес интернет достъп, осигурена от  Новател предлага на клиентите ни директен достъп до основната Европейска интернет мрежа, чрез IPv4/IPv6 IP мрежата от ново поколение. Услугата ни за бизнес интернет достъп комбинира висока ефективност и поддръжка, която може да се очаква от топ европейски доставчик, заедно с богата гама от допълнителни услуги, които да задоволят нуждите на компании с всякакви размери.

Широка гама от портови скорости от 64Kbps до 10Gbps са налични чрез нашата Бизнес интернет платформа. Може да бъде доставена  до център за данни на клиента или негови офиси, благодарение на широко разнообразие от технологии за достъп. Услугата Бизнес интернет предлага и еластични опции за конфигуриране за сайтове, които имат нужда от по-голямо ниво на гъвкавост и достъпност.

Услугата Интернет достъп предлага и комбинация от управлвани услуги, които позволяват на клиента да реши колко от услугите им да бъдат управлявани от Новател, спрямо техните възможности. Възможно е и закупуването на допълнителни услуги, включително DNS регистрация, Mail Backup, Mail Relay и статично IP пренасочване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This