БИЗНЕС КЪМ БИЗНЕС УСЛУГИ

 

С нашите индивидуални решения ние създаваме базата за висококачествена услуга, позволявайки на нашите корпоративни клиенти да се фокусират изцяло върху техните основни бизнес дейности.

 

Днешният висококонкурентен пазар кара всички бизнеси да използват и разчитат все повече на ICT. Без значение дали се нуждаете от бърз и сигурен интернет достъп, свързвате или споделяте централизирана система и ресурси, или възлагате вашите инфраструктурни нужди, Новател ще бъде Вашия партньор.

С нашите индивидуални решения ние създаваме базата за висококачествена услуга, позволявайки на нашите корпоративни клиенти да се фокусират изцяло върху техните основни бизнес дейности. Целим да осигурим дългосрочно партньорство и да постигнем по–ефикасни операции и оптимизиране на разходите, което да ни донесе предимства пред нашите конкуренти.

С нашия екип от мрежови експерти, Новател олекотява бремето от защита и поддръжка на Вашето оборудване, мрежа и корпоративни данни, за да може да се фокусирате върху растежа на Вашия бизнес.  Каквито и да са Вашите нужди, в която и индустрия да работите, Новател ще осигури правилното решение за Вас.

Нашите бизнес към бизнес услуги

Свържете се нашия екип

Форма за контакт (Услуги / B2B)

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This