БИЗНЕС КАЗУС: PLUS 500

 

Българският офис на Plus500 избра управляеми услуги “по мярка”, осигурени от един доставчик

Българският офис на Plus500 избра управляеми услуги “по мярка”, осигурени от един доставчик. Световноизвестната платформа заложи на интегрирано решение от Новател.

За Plus500

Plus500 е водещ доставчик на договори за разлика (CFD), осигурявайки несравними търговски условия на дялове, валути, стоки, ETF, опции, индекси, както и иновативни възможности за търговия. В момента Plus500 предлага портфолио с над 2000 инструмента.

Бизнес казус

Отварянето на офис в България и изгледите за бързо разрастване на бизнеса и персонала изискват осигуряването на висококачествена мрежа с гарантирана сигурност, която да осигури бизнеса на Plus 500 в най-кратки срокове. Новател печели договора с предложението си за внедряване на управляеми услуги, благодарение на бързия си отговор, гъвкавостта и гаранциите за производителност.

Предизвикателства

Следвайки решението на Plus 500 официално да отвори офис в България, за да обслужват местните си клиенти, но и да се справят с глобални проекти, е време за подсигуряване на техническата част. Офисът на Plus 500 е в чисто новата офис сграда Capital Fort на бул. “Цариградско шосе” и има перспективата да побере до 300 души в близко бъдеще. Всички те ще имат нужда от достъп до интернет, на който може да се разчита и който може да подсигури защитата на мрежата от външни атаки и заплахи като вируси и други зловредни кодове. В добавка е необходим и безжичен достъп за конферентни срещи и посетители в офиса.

Интегрираните услуги на Новател печелят пред конкурентите

Plus 500 формулира нужните им функционалности и поставя краен срок за внедряване и пускане в експлоатация. Партньорът, който осигурява услугата, се очаква да развие дизайн на инфраструктурата, която планира да внедри.

Много скоро след започване на комуникацията между Plus 500 и Новател, обхватът на включените услуги в офертата значително се разширява, поради това, че представителят на Deutsche Telekom за страната може да осигури и голям брой допълнителни услуги, заедно с предоставянето на необходимото оборудване.

Активната позиция на Новател за много от управляемите услуги на пазара – допълнение в компанийното портфолио – води до разгръщане на предложението с:

  • конфигуриране на оборудването, осигуряване на мрежите и интернет достъпа;
  • осигуряване на сигурен и високоскоростен безжичен достъп до вътрешни срещи за екипите и посетителите на офиса;
  • инсталация, настройка и непрекъснато, 24/7, наблюдение на защитната стена, която се грижи за сигурността на вътрешната мрежа.

Всички предложени услуги се обвързват и с наблюдение на производителността и реакция в допустимите, според договора, срокове, вслучай на проблем.

Фактори за успех

Това, което прави офертата на Новател уникална, е пълната интеграция на услуги – компанията разчита на собствени ресурси и предварително тествано оборудване, като по този начин може да гарантира 100-процентова съвместимост на устройствата и, в следствие на това, гарантирано висока производителност с допустимо време за реакция и едно-единствено място, на което да получи отговор на въпросите си.

Новател спечели договора,благодарение на няколко ключови предимства

Може да предложи цялостно решение за осигуряване на интернет достъп (вкл. безжичен), мрежова свързаност и сигурност. Другите участници в конкурса предлагат оборудване чрез подизпълнители и поставят по-дълги срокове за доставяне и различни точки за свързване при възникнал проблем.

Осигурява едно-единствено място за контакт, в случай на проблем. Независимо дали той засяга свързаността или оборудването.

Подготвя оферта, която пасва най-добре  на нуждите на клиента, която включва само и единствено необходимия хардуер и услуги. Реагира бързо, в случай на допълнителни изисквания.

Работи в срокове, за да инсталира необходимите системи. Използва работно оборудване за тестове на системата, което бива заместено с ново в най-кратки срокове.

Предлага конкурентни цени. 

Внедряване, което отговаря напълно на клиентските очаквания. 

Новател успява да внедри и настрои необходимото оборудване, ограничавайки нуждата от намеса на IT служители от страна на Plus 500. 

Г-н Венелин Димитров, SOO на Plus 500 България, сподели:

“Най-важното предимство на Новател беше фактът, че получихме достъп и оборудване с адекватна поддръжка от един доставчик. Първоначалното ни намерение, сами да закупим оборудването си, бързо се промени и наклони везите към използване на управляеми услуги, заради предимството на цената.”

Намерението на Plus500 е да увеличи използваните управляеми услуги, предлагани от Новател в процеса на разширяване дейностите на компанията и екипът й в България.

Ако искате да се възползвате от уникалните предимства на управляемите услуги, които Новател предлага, свържете се с нас за безплатна консултация на sales@novatel.bg или на +3592 986 04 05.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА НИ

Форма за контакт

Свържете се с нас

Адрес:

България, София 1756
ул. „Донка Ушлинова“ 2
Гаритидж Парк
сграда 3, етаж 1, офис 312

Телефон: +359 2 986 04 05
Факс: +359 2 986 04 06

Share This