Новател променя пазарната си стратегия, за да оправдае очакванията на клиентите си

by Oct 20, 2016Новини и събития0 comments

Фокусът на Новател се промени – от предлагането на класически телеком услуги до разширени услуги за своите бизнес клиенти, които са и лесни за ползване и поддръжка. Осъществяването на тази важна стъпка в развитието на компанията е поверено на Тодор Георгиев, който е Мениджър техническо и бизнес развитие в компанията. Г-н Георгиев има завиден опит в системното интегриране и е познато име в бранша. Според него „Новите обстоятелства на пазара показват, че клиентите искат качествени услуги от доставчиците. Искат точно планиране на разходите, гарантирано качество на услугите, минимални разходи и обвързаности в интегрирането на услугите и тяхната поддръжка.“

За да задоволи всички тези изисквания, Новател развива и предлага пълен набор от интегрирани услуги, които променят понятията на клиента за качеството на извършената услуга. Ключово предимство на целия набор от решения за бизнеса е тяхната стопроцентова приложимост и съвместимост, така че, независимо от броя услуги, които клиентът иска да ползва, той получава пълна гаранция за производителност, оборудване с доказано качество и професионална настройка на системите. Цялостният дизайн и интегрирането на определено решение се проектира и предлага от нас, което означава, че при каквато и да е извънредна ситуация,  Новател поема цялата отговорност за поддръжка и отстраняване на проблема.

По този начин клиентите ни от малкия и средния бизнес получават възможността да използват високотехнологични решения, както и гарантирана поддръжка без голяма капиталова инвестиция. Новател определя това решение като изцяло ново клиентско изживяване, което завинаги оставя в миналото несигурността и загубите в случай на срив или повреда, която трябва да бъде остстранена от различни доставчици.

Share This

Share This

Share this post with your friends!