ЕКИП

 

Екипът ни се състои от  млади, висококвалифицирани и мотивирани IT експерти от различни области, обхващащи всички нужни аспекти от изграждането и поддръжката на гладко работеща корпоративна IT инфраструктура.

 

Герасим Славов

Изпълнителен директор

Герасим Славов има богат опит в областта на изграждането на успешни марки и разработването на маркетингови стратегии и дейности за увеличаване на приходите и подобряване лоялността към марката, насочени към прецизно таргетирана аудитория.
 
Неговият управленски опит в телекомуникационни компании като Azerfon (Баку, Азербайджан), AMC (Тирана, Албания), Velcom (Минск, Беларус) и Mobiltel (София, България) осигурява високо ниво на експертиза при развитието на компании в технологичния сектор.
 
Опитът на Герасим като креативен директор в един от рекламните титани, Лео Бърнет, добавя завършеност към неговата „карта на опита“, свидетелствайки за познаване на целия процес на подготовка, създаване и разработване на марка и компанията зад нея, особено във високотехнологичната и медийната индустрии.
 
Герасим владее добре български език (майчин), английски, руски и италиански и немски език (работно ниво).
 
Притежава MBA от университета в Линкълн, Обединеното кралство. Магистърската му степен е от университета в Лимерик в Ирландия, а бакалавърската степен – от Американския университет в България.

Димитър Глушков

Финансов и оперативен директор

Димитър е финансов и оперативен специалист.

Има повече от 8 години опит като Мениджър финансови операции и главен финансов контрольор в Новател и повече от 10 години опит в международния финансов контрол на международни компании (в страни като Франция).

Неговият международен опит е свързан с телекомуникациите, IT услугите и фармацевтичната индустрия. Димитър е заместник изпълнителен директор на Новател България и успешно управлява българския екип от професионалисти.

Завършил е MBA в Warwick Business School в Англия и бакалавър бизнес администрация в ESLSCA Business School в Париж, Франция.

Димитър има богат опит в ефективното управление на интегрирането и анализирането на стратегическите цели. Има знанието и опита да осигури детайлна информация за финансовото и оперативното състояние на компанията, което би помогнало за стратегическото взимане на решения. Мултикултурния опит на Димитър помага на компанията да осигури здрава връзка с клиенти, колеги и инвеститори.

Говори свободно български френски, английски, както и има основни познания по италиански и руски.

Тодор Георгиев

Директор бизнес развитие и технологии

Тодор Георгиев е директор бизнес развитие и технологии в Новател от 2016 с повече от 20 години опит в сферата на телеком и IT индустрията.

Тодор се присъединява в екипа на Новател в началото на 2016 г. като Мениджър „Бизнес трансформации“ с цел да преструктурира техническия отдел и да развие нови  и по-модерни услуги, както и да помогне на Новател да следва международните стандарти за иновативни телеком услуги.  Преди да се включи в екипа на Новател, Тодор е бил на различни висши мениджърски позиции в компании като ISG Technology UK и Telelink Bulgaria.

Тодор Георгиев има завършена магистърска степен по телекомуникации от Техническия университет в София и MBA от Warwick University – Обединено кралство.

Камен Георгиев

Директор продажби

Камен Георгиев е Директор продажби на „Новател“ ЕООД от 2014 г. след повече от 4 години опит в компанията и 9 години опит в телекомуникациите.

Камен се присъединява към екипа на Новател през 2010 г. като Мениджър „Корпоративни продажби“. По-късно е назначен на позицията Директор „Продажби“, отговарящ за търговската стратегия на компанията. От 2015 г. Камен също е натоварен с отговорността за промяна на Новател от обикновен телеком доставчик в ITC компания. Преди Новател, Камен е част от търговския отдел на Interoute, базиран в Прага. Там работи с корпоративни клиенти от Централна и Източна Европа, както и САЩ.

Камен Георгиев притежава бакалавърска степен по телекомуникации от Техническия университет в София. Преминал е специализация по 3G/4G мобилни технологии в университета в Твенте в Холандия. В момента Камен следва Executive MBA в IE Business School, Мадрид, Испания.

Основна дейност

Основната дейност на Новател е да покрие всички аспекти по изграждането и поддръжката на гладко работеща корпоративна IT инфраструктура.

Мрежова сигурност

Управление на мрежи

Телефония

Датацентър технологии

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИЯ ЕКИП

Contact Form (About Us)

Свържете се с нас

Адрес:

София, 1309, ул. “Кукуш” 2, сграда Сименс, офис 102

Телефон: +359 2 986 04 05

Факс: +359 2 986 04 06

Share This