Най-важното ястие за бизнеса

by Dec 5, 2017Новини и събития0 comments

Миналият петък Новател организира бизнес закуска в нооткрития хотел „Грами“ в София, за да покаже на своите специални гости какво могат да очакват от компания, която е част от една от най-големите телеком групи в света.

Мястото, на което се проведе бизнес закуската, също не беше случайно. Хотел „Грами“ е първият хотел в България с напълно интегрирана телеком и управляема IT инфраструктура от Новател.

Главната тема на събитието беше „Интегрирани телеком и управляеми IT услуги“

Нашият Търговски директор, Камен Георгиев, презентира компанията, говорейки за основните услуги и анализирайки най-големите конфликти, които могат да възникнат в работния процес на различните компании.

Тодор Георгиев – директор Бизнес развитие и технологии, говореше за оперативния модел на компанията и предизвикателствата, които Новател среща по време на трансформацията от телеком оператор към ICT компания.

Мениджърът, отговарящ за предпродажбите – Георги Лясков, обясни на гостите промените, навлизащи с новата европейска регулация – GDPR. Това беше и темата, която той избра за първия уебинар на Новател.

И понеже това си беше закуска, всички хапнахме послучай добре свършената работа.

Ако искате да научите повече за GDPR, кликнете тук или се свържете с нас на sales@novatel.bg

Share This

Share This

Share this post with your friends!